Advisory board

Cristina Gallegos - Președinta Sky(lark) Strategies
Genoveva F. Wallach - Președinta United Nations Women's Guild
Andreea Badârcă - Avocat la Cabinet Avocat Andreea Badirca
Crina Kienle 
Membru Board Confidențial
Bristena Nistor -Founder & Client Manager at Yellow Tree
Constantin Călugăru Radu - Avocat la RADU Abogados

Staff
Simona Czudar - Director Executiv
Laura Jacan - Psihoteraput
Daniela Șalvari - Consilier juridic
Florina Bulzan - Asistent Social 
Georgiana Amalia Radu - Project Junior Manager
Patricia Lidia - Content media

Voluntari
Proiectele asociaţiei sunt realizate cu sprijinul, dedicarea și pasiunea a peste 20 de voluntari , cărora le mulțumim pentru impactul adus în viața beneficiarilor cărora ne adresăm!

Vrei să ne contactezi? Ne poți scrie pe office@adorcopiii.ro sau ne poți suna la telefon 0724 551 493 și 0746 281 151.

DONEAZĂ!
Stiri și evenimente

Primul centru de pregătire a copiilor şi viitorilor părinţi pentru adopţie funcţionează de sâmbătă, 28 martie 2015 în Timişoara şi a fost deschis pentru a ajuta la creşterea numărului de copii adoptaţi,...

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Asociația Ador Copiii

Asociaţia Ador Copiii este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 2004, autorizată, care se află în prima linie a activismului în domeniul adopţiei interne. Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, organizația Ador Copiii are acreditare pentru a oferi servicii în domeniul adopției interne și o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la noi, veți găsi suport, încurajare, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Suntem o organizație susținută de peste de voluntari, membrii cotizanți, donatori și sponsori a căror încredere am câștigat-o în timp. Prin intermediul rapoartelor anuale transmise periodic poți vedea exact impactul contribuției tale.  Orice ajutor este binevenit!
DONEAZĂ!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver