Firma ta - partener Ador Copiii

Cum ne poate susţine o companie:

1. Direcționând 20% din impozitul pe profit, sumă deductibilă prin legea sponsorizării (în limita a 0,3% din cifra de afaceri).

2. Ca partener al unui proiect. 

3. Ca sponsor al evenimentelor noastre. 

Pachete de sponsorizare

A fi membru onorific Ador Copiii înseamnă a fi partener, sponsor sau finanţator al programelor noastre, un purtător al mesajului nostru și un susținător al activităţilor pe care le desfășurăm. Implicarea firmei tale va fi apreciată și recunoscută pentru că rezultatele şi impactul social se datorează și companiei tale. 

MEMBRII PLATINUM
Companiile cu o contribuție anuală de peste  10.001 lei 

MEMBRII GOLD
Companiile cu o contribuție anuală între 5.001-10.000 Lei 

MEMBRII  SILVER
Companiile cu o contribuție anuală între 1.000 – 5.000 Lei

Contactează-ne pentru detalii privind pachetul de beneficii asociat fiecărei categorii la office@adorcopiii.ro.

Stiri și evenimente

Cum transformăm frica de eșec în emoție pozitivă? Cum facem ca vocea aceea mică și enervantă, care ne spune că n-o să reușim ceva, să fie redusă la tăcere? Cum ne pregătim pentru a dărui celorlalți...

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Am scris si rescris mesajul asta in gand de zeci de ori. Mi-am luat o doza plina cu....curaj, l-am lasat deoparte, iar l-am luat, iar l-am lasat, acum l-am luat iar. Va urmaresc pagina constant de cand am inceput sa...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Asociația Ador Copiii

Asociaţia Ador Copiii este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 2004, autorizată, care se află în prima linie a activismului în domeniul adopţiei interne. Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, organizația Ador Copiii are acreditare pentru a oferi servicii în domeniul adopției interne și o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la noi, veți găsi suport, încurajare, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Suntem o organizație susținută de peste de voluntari, membrii cotizanți, donatori și sponsori a căror încredere am câștigat-o în timp. Prin intermediul rapoartelor anuale transmise periodic poți vedea exact impactul contribuției tale.  Orice ajutor este binevenit!
DONEAZĂ!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver