Misiune, viziune și valori

Asociaţia Ador Copiii este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 2004 , care se află în prima linie a activismului în domeniul adopţiei interne, cu un număr de 120 de membrii, familii adoptive, dar şi non-adoptatori, donatori. Organizaţia este autorizată ANPDCA şi are impact la nivel naţional, contribuind la dezvoltarea sistemului de adopţii oferind servicii eficiente, profesioniste şi inovatoare în beneficiul copiilor, al familiilor adoptive şi al persoanelor care doresc să adopte, în cadrul Centrului de Resurse pentru Adopție. De asemenea, organizaţia a contribuit la simplificarea legislaţiei în domeniul adopţiei interne şi la instituirea Zilei Naţionale a Adopţiei, în România pe data de 2 Iunie.

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil.

ADOR este un acronim : A de la afecțiune, D de la dorința de a avea copii, O de la optimism , R de la răbdare -  toate fiind ingredientele iubirii necondiționate dintre părinți și copii, indiferent dacă ei se întâlnesc în această viață pe cale naturală sau prin adopție.

Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt : transparenta; responsabilitate; compasiune; corectitudine. Asociația Ador Copiii își desfășoară campaniile și proiectele prin donorship și sponsorship. AICI găsiți detalii cum ne puteți ajuta. 

Ador Copiii și Ziua Națională a Adopției sunt marci înregistrate de Asociația Ador Copiii la OSIM. 

DONEAZĂ!
Stiri și evenimente

Cum transformăm frica de eșec în emoție pozitivă? Cum facem ca vocea aceea mică și enervantă, care ne spune că n-o să reușim ceva, să fie redusă la tăcere? Cum ne pregătim pentru a dărui celorlalți...

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Am scris si rescris mesajul asta in gand de zeci de ori. Mi-am luat o doza plina cu....curaj, l-am lasat deoparte, iar l-am luat, iar l-am lasat, acum l-am luat iar. Va urmaresc pagina constant de cand am inceput sa...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Asociația Ador Copiii

Asociaţia Ador Copiii este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 2004, autorizată, care se află în prima linie a activismului în domeniul adopţiei interne. Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, organizația Ador Copiii are acreditare pentru a oferi servicii în domeniul adopției interne și o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la noi, veți găsi suport, încurajare, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Suntem o organizație susținută de peste de voluntari, membrii cotizanți, donatori și sponsori a căror încredere am câștigat-o în timp. Prin intermediul rapoartelor anuale transmise periodic poți vedea exact impactul contribuției tale.  Orice ajutor este binevenit!
DONEAZĂ!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver