Părinte adoptiv

Când copilul abandonat devine adoptabil, este adoptat și intră în casa ta, va începe alături de tine o nouă călătorie care va dura toată viața.

Este foarte important, de-a lungul acestei călătorii, pentru tine, ca părinte, să ai așteptări realiste față de copilul tău. Adopția este o experiență minunată, dacă dai dovadă de toleranță față de mai multe tipuri de comportamente. Copilul adoptat devine copilul tău și are nevoie de sprijinul și afecțiunea părinților, indiferent de situațiile pe care le va întâmpina în viață.

Oricât ai încerca, nu poți să prevezi cum vei face față situațiilor în care te vei afla ca părinte adoptiv. Cum va reacționa copilul în noua familie depinde de foarte mulți factori, de la moștenirea genetică la personalitatea sa, la stadiul său de dezvoltare, la experiențele prin care a trecut până să intre în familia ta și la amprenta pe care și-au pus-o persoanele de referință din viața sa de până atunci (asistenți maternali, îngrijitori din centre de plasament etc).

Atât copilul, cât și întreaga familie va trece printr-o continuă schimbare și evoluție. Acestea vă vor aduce împreună și datorită răbdării și iubirii necondiționate veți simți cu toții împlinire prin intermediul familiei nou formate.

VREAU ASISTENȚĂ

Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver