Primii pași către adopție

Prin procedura de adopţie, copilul lipsit de părinţi este primit în familia adoptatorilor, unde urmează a fi crescut ca şi copil firesc al acestora. Adopția unui copil se întinde pe tot parcursul vieții, iar copilul adoptat are dreptul de a cunoaște identitatea sa genetică și istoria sa de viață.

Procedura adopţiei interne
  1. Obţinerea atestatului de familie/persoană aptă să adopte;
  2. Potrivirea între adoptator şi copilul adoptabil;
  3. Încredinţarea copilului în vederea adopţiei;
  4. Încuviinţarea adopţiei;
  5. Monitorizarea post-adopţie;

Procedura adopţiei internaționale

Autoritatea centrală română în materia adopției internaționale este Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA).

VREAU ASISTENȚĂ


Stiri și evenimente

Echipa Călătoriei Inimii a ales să dăruiască și în această perioadă de Sărbători, iar echipa Ador Copiii devine mesagerii darurilor, cărți de dezvoltare personală, către oamenii care pot beneficia de ele,...

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Mă numesc Anca D, am 39 de ani, şi recunosc, cu stângăcie, mi-aş dori să vă pot transmite puţin din iubirea pe care o port copilului meu, născut din INIMĂ!

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver