Din acest moment deschidem porțile pentru 50 de noi membri. Avem nevoie de tine ca să sprijinim copiii ce au nevoie de o familie adevărată. Implicarea ta este neprețuită, pentru că rezultatele noastre se datorează și generozității tale. 

Iată cum poți deveni EROU, membru Ador Copiii:      
1. Completând formularul de înscriere  și achitând contribuția de membru de 1 leu/zi timp de un an. Beneficiile membrilor persoane fizice Ador Copiii pot fi consultate AICI.   

2. Ca persoană juridică puteți deveni membru PLATINUM, GOLD sau SILVER, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit (persoane juridice), sumă deductibilă prin legea sponsorizării (în limita a 0,5 la mie din cifra de afaceri). Beneficiile membrilor Ador Copiii pot fi consultate AICI.  
Persoanele juridice pot descarca contractul de sponsorizare  de AICI.  Ei sunt membrii Ador Copiii, cu care ne mândrim!  

Mai ai doar trei pași, ca să devii membru Ador Copiii:

1. Să completezi formularul din stânga paginii, 'Implică-te', ca să te putem contacta ulterior.
2. Să depui contribuția de membru în contul nostru AICI.
3. Să vii să ne cunoști personal și să participi la activitățile Ador Copiii, atunci când poți.  

Contribuția de membru poate fi virată în contul Ador Copiii folosind serviciul de plată securizată 3DSecure de pe site sau prin virament bancar:      
ASOCIAȚIA ADOR COPIII 
Cod de identificare fiscal: 16521676        
cont RO98 INGB 0000999902899544     
ING Bank.      

Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt : transparenta, responsabilitate, compasiune și corectitudine, iar proiectele noastre sunt realizate prin contribuția membrilor, care sunt EROII noștri și ai copiilor ce au nevoie de o familie adevărată! 

Echipa Ador Copiii
 
 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver