Like-ul și share-ul ajută munca noastră, dar singure nu înseamnă nimic. Ajută-ne să croim o familie unui copil susținând Centrul de Resurse pentru Adoptie. Donații online (3D Secure) 


 Donații folosind serviciul PayPal
 Adresă de e-mail: office@adorcopiii.ro    

                                                                                                              


Donaţii prin virament bancar:

Nume: ASOCIATIA ADOR COPIII 
CUI: 16521676 

Banca ING, Cont RO98INGB0000999902899544 
(cont valabil pentru viramente în orice monedă)
COD SWIFT INGBROBU  

Banca Transilvania 
Cont  RO10BTRLRONCRT0253673101 

Direcționează 2% din impozitul pe salariu:
Descarcă acum formularul 2% pentru anul 2017 dacă ai o singură sursă de venit (salariat) sau formularul 200 dacă ai contract de PFA sau ai o profesie liberală. Completează formularul cu datele tale și depune-l la Administrația Financiară de domiciliu sau ia legatura cu noi și îl putem depune noi pentru tine împreună cu împuternicirea pe care o poți descărca de AICI. Data limită de depunere a formularelor este 25 mai. Lista administrațiilor fiscale din România AICI

Direcționează 20% din impozitul pe profit:
Dacă ai o societate, conform legii sponsorizării, 20% din impozitul anual pe profit îl poți direcționa către susținerea unui ONG. Poți susține astfel proiectele Asociației Ador Copiii. Sponsorizarea poate fi în bani, produse și servicii. Descarcă un contract de sponsorizare sau contactează-ne telefonic la Tel: 40 724 551 493. 

Ajută-ne să aducem zâmbet pe chipul unui copil părăsit. Ajută-ne să croim familii susținând Centrul de Resurse pentru Adoptie. Redirecționând 20% din impozitul pe profit, compania ta poate fi parte din soluție și nu din problema acestor copiii. În numele lor, îți mulțumim! 
Stiri și evenimente

De 13 ani, Asociația Ador Copiii continuă să crească și să aducă zâmbete pe chipul copiilor, prin numeroasele proiecte derulate în beneficiul acestora.

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
20 Decembrie - Timișoara

Seri magice de Crăciun

29 Ianuarie - Timișoara

Tabăra terapeutică pentru copii

Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver