Link-uri utile


Ziua Adopției
Website dedicat marcării zilei de 2 iunie ca Zi Națională a Adopției

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil
Federatia ONG-urilor pentru protectia copilului a fost creata cu scopul de a creste eficienta activitatilor in domeniul protectiei copilului.

Oficiul Român pentru Adopții
ORA coordonează şi supraveghează activităţile de adopţie, asigură aplicarea unitară a legislaţiei în domeniul adopţiei şi realizează cooperarea internaţională în acest domeniu.

Direcția Protecția Copilului

Direcţia Generală Protecţia Copilului este direcţie de specialitate în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Telefonul copilului
Asociaţia Telefonul Copilului este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, al cărei scop este acela de a proteja copiii impotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor,î mpotriva oricărei forme de abuz.

Adrese DGASPC


Stiri și evenimente

De 13 ani, Asociația Ador Copiii continuă să crească și să aducă zâmbete pe chipul copiilor, prin numeroasele proiecte derulate în beneficiul acestora.

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
20 Decembrie - Timișoara

Seri magice de Crăciun

29 Ianuarie - Timișoara

Tabăra terapeutică pentru copii

Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Asociația Ador Copiii

Asociaţia Ador Copiii este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 2004, autorizată, care se află în prima linie a activismului în domeniul adopţiei interne. Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, organizația Ador Copiii are acreditare pentru a oferi servicii în domeniul adopției interne și o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la noi, veți găsi suport, încurajare, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Suntem o organizație susținută de peste de voluntari, membrii cotizanți, donatori și sponsori a căror încredere am câștigat-o în timp. Prin intermediul rapoartelor anuale transmise periodic poți vedea exact impactul contribuției tale.  Orice ajutor este binevenit!
DONEAZĂ!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver