Link-uri utile


Ziua Adopției
Website dedicat marcării zilei de 2 iunie ca Zi Națională a Adopției

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil
Federatia ONG-urilor pentru protectia copilului a fost creata cu scopul de a creste eficienta activitatilor in domeniul protectiei copilului.

Oficiul Român pentru Adopții
ORA coordonează şi supraveghează activităţile de adopţie, asigură aplicarea unitară a legislaţiei în domeniul adopţiei şi realizează cooperarea internaţională în acest domeniu.

Direcția Protecția Copilului

Direcţia Generală Protecţia Copilului este direcţie de specialitate în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Telefonul copilului
Asociaţia Telefonul Copilului este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, al cărei scop este acela de a proteja copiii impotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor,î mpotriva oricărei forme de abuz.

Adrese DGASPC


Stiri și evenimente

Echipa Călătoriei Inimii a ales să dăruiască și în această perioadă de Sărbători, iar echipa Ador Copiii devine mesagerii darurilor, cărți de dezvoltare personală, către oamenii care pot beneficia de ele,...

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Mă numesc Anca D, am 39 de ani, şi recunosc, cu stângăcie, mi-aş dori să vă pot transmite puţin din iubirea pe care o port copilului meu, născut din INIMĂ!

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver