Călătoria inimii pentru copii

< Înapoi

Echipa Călătoriei Inimii a ales să dăruiască și în această perioadă de Sărbători, iar echipa Ador Copiii devine mesagerii darurilor, cărți de dezvoltare personală, către oamenii care pot beneficia de ele, din preajma orașului Timișoara. 

Călătoria Inimii
este un centru de dezvoltare personală integrală ce mizează pe puterea experienței directe. Sunt concepute workshop-uri sub forma unor seri sau weekend-uri de experiență, de asemenea sub forma unor serii de mai multe module. Programele online ne pot însoți în procesele de explorare interioară, oriunde și oricând alegem, fiind bazate pe practica stării de prezență și abordând diferite teme fundamentale pentru oricare dintre noi.

Direcția Briza are la bază conștientizarea și transformarea modului în care relaționăm cu noi înșine și cu copii noștri. Dincolo de platitudinea vieții de fiecare zi, a lucrurilor care ”trebuie făcute”, există o dimensiune a existenței, neexplorate încă, în care rezidă toate potențialele unei vieți pline de bucurie, încredere și iubire. Este pentru părinți care își doresc ca relația lor cu copiii să capete o nouă profunzime și care, de asemenea, simt să încurajeze uriașele potențiale ale propriilor copii, direcționându-i spre a trăi o viață plină de succes, originalitate și bucurie.

O multitudine de cărți de dezvoltare personală sunt reunite în selecția Cărțile Maestrului Interior.

Iar în revista online din cadrul site-ului poți regăsi foarte multe articole ce adresează cu multiple nuanțe teme fundamentale pentru viața noastră: sănătate, relații de toate tipurile, vocație și job, bani etc

În orice plan al vieții noastre, abilitatea de a accesa cu ușurință starea de prezență are un impact decisiv. Cărțile vor ajunge la comunitatea Ador Copiii în perioada următoare. 

Multumim Călătoria inimii! <3
Echipa Ador CopiiiStiri și evenimente

Echipa Călătoriei Inimii a ales să dăruiască și în această perioadă de Sărbători, iar echipa Ador Copiii devine mesagerii darurilor, cărți de dezvoltare personală, către oamenii care pot beneficia de ele,...

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Mă numesc Anca D, am 39 de ani, şi recunosc, cu stângăcie, mi-aş dori să vă pot transmite puţin din iubirea pe care o port copilului meu, născut din INIMĂ!

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver