O veste foarte foarte bună pentru ONG-uri și companii

< Înapoi

O veste foarte foarte bună pentru ONG-uri și companii: Din 2016, companiile vor putea deduce din impozit sponsorizări în valoare de 0.5 % din cifra de afaceri (fata de 0.3% cât este acum prevăzut). Pare puțin dar nu e.

În noul Cod Fiscal, adoptat ieri (24.06.2015) de Camera Deputaților, limita sponsorizărilor a crescut de la 0,3% din cifra de afaceri la 0,5%. Felicitări și mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în acest proces de advocacy. Puteți vedea noua formă a Art. 25 (4) i. aici, pe site-ul Camerei Deputaților (pag. 75): http://www.cdep.ro/comisii/buget/pdf/2015/rp371.pdf  Acum este timpul ca mediul privat să facă pasul urmator și să contribuie activ la dezvoltarea societătii civile, a ONG-urilor ca Ador Copiii de exemplu, în domeniile în care activează și să nu mai lase ca parte din impozitul pe profitul lor să meargă la stat. 

În 11 ani de activitate şi de proiecte de succes de care au beneficiat zeci de copii si familii, Asociaţia Ador Copiii şi-a construit o reputaţie solidă de organizaţie transparentă si de încredere. De-a lungul anilor, organizaţia a acumulat o experienţă bogată în domeniul în care activează, fiind o resursă importantă pentru beneficiarii săi.

Alăturându-te cauzelor noastre, poți fi sigur că banii pe care îi donezi vor merge direct şi în totalitate în sprijinul proiectelor pe care alegi să le susții. Garantăm că vor fi folosiţi eficient şi în mod transparent, iar acest lucru se va reflecta în rapoartele anuale pe care le publicăm pe site AICI.

De ce să te implici? 

Pentru că împreună putem face lucruri pe care nici unul dintre noi nu le-ar putea face singur.


Deși nu se vede întotdeauna în imagini, copilul este personajul principal în toate acțiunile noastre și în spatele fiecăruia dintre copiii fără o familie se ascunde o poveste dramatică. Indiferent cât de mult ne impresionează aceste povești, niciunul dintre noi nu îi poate ajuta pe toţi cei care au nevoie de o familie. Împreună insă îi putem ajuta pe foarte mulţi dintre ei.

Alăturați-vă PARTENERILOR noștri, care au ales să direcționeze 20% din impozit către Ador Copiii și să transforme viața copiilor fără o familie ! Dacă ești persoană fizică sau reprezinți o companie și dorești să devii un susținător constant al beneficiarilor proiectelor Ador Copiii, scrie-ne pe office@adorcopiii.ro sau intră pe pagina Donează și alege o modalitate prin care dorești să ajuți. 

(sursă foto bacau.net)

Vă mulțumim tuturor ! 


Simona Czudar
Director Executiv
Asociația Ador Copiii 
Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver