TE IUBESC MAMI

< Înapoi

Campania TE IUBESC MAMI vorbește oamenilor despre miracolul pe care-l fac în viața unui copil salvându-i copilaria și adoptându-l. 

Obiectivul campaniei este creșterea numărului de copii adoptați, prin inspirarea oamenilor să adopte și mărirea asistenței oferite de Centrul de Resurse pentru Adopție. Targetul campaniei este 100.000 Euro.
Centru de Resurse pentru Adopţie a oferit, în perioada martie-decembrie 2015 190 sesiuni de informări despre adopţie, pentru persoane din România; 8 cursuri de pareting în cadrul procedurii de evaluare pentru obţinerea atestatului, pentru 84 persoane rezidenţe în judeţul Timiş; 53 persoane consiliate pre şi post-adopţie, pentru persoane din România; 23 copii consiliaţi, copii care sunt transferaţi din asistenţă maternală în familii  adoptive.  Echipa centrului a organizat 16 workshop-uri pe teme de adopţie, pentru 65 de specialişti în adopţie; estimăm că, pentru fiecare specialist format de Ador Copiii, în medie doi copii adoptabili beneficiază de o atenţie mai mare în instrumentarea cazului lor.

Fiecare copil şi familie care intră în asistenţă noastră are un program de management de caz personalizat și fiecare caz are ca obiectiv transferul copilului din sistemul de protecţie în familia adoptivă, iar pentru extinderea asistenţei oferite avem nevoie să creştem echipa de specialişti cu doi psihologi și doi asistenți sociali. 


Cum ne poți sprijini?!  

Transfer online  

Transfer bancar
Nume: ASOCIATIA ADOR COPIII 
Cod identificare fiscala: 16521676 
ING Bank  , cont RO98 INGB 0000 9999 0289 9544 
COD SWIFT INGBROBU  (cont valabil pentru viramente în orice monedă)

Prin SMS 
Donează 2 Euro la 8840, către Centrul de Resurse pentru Adopție și vei dărui o familie unui copil.  
Număr valabil în rețelele Telekom Romania Mobile, Orange Romania, Vodafone Romania, între 1 Iunie - 31 August 2016.
Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. In retelele Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost reținut la achizitionarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie susținută cu sprijinul Telekom Romania Mobile, Orange Romania, Vodafone Romania și Donatie.ro 


Paypal office@adorcopiii.ro   PayPal - The safer, easier way to pay online!
Îți mulțumim! 

Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver