Împreună cu tine, Profi salvează destine

< Înapoi

Zilnic, în România, cinci copii sunt abandonați, iar în anul 2015 numai 6% dintre copiii aflați în grija statului au fost adoptați. Împreună cu tine putem să aducem mai repede un copil abandonat în brațele unei familii care îl va iubi" 


Acesta este promo-ul nostru, pe care îl vei auzi între 20 august - 30 octombrie 2016, în toate magazinele Profi din România. În acest interval participăm la campania Profi "Împreună cu tine, Profi salvează destine", cu proiectul Centrul de Resurse pentru Adopție


Care este mecanismul campaniei?!
La infochioșcurile amplasate în magazinele Profi, se scanează codul de bare al bonului fiscal pentru cumpărăturile realizate în perioada campaniei (22 august – 30 octombrie). Pe display apar secțiunile campaniei, cea unde este proiectul nostru fiind APĂRAREA DREPTURILOR COPIILOR, apoi ADOR COPIII - Centrul de Resurse pentru Adopție. 

Fiecare bon fiscal va fi echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturior. Puncte suplimentare pot fi obținute la achiziția produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzător la raft. Valoarea totală a premiilor este de 1.500.000 lei și se va împărți proporțional în funcție de numărul de puncte acumulate de către fiecare ONG în parte.

Cum poți să ajuți?!
Vino în magazinele Profi, fă-ți cumpărăturile, scanează bonul și alege Centrul de Resurse pentru Adopție - Ador Copiii.  Hai să îi ajutăm pe copii să devină parte dintr-o familie!

Ce facem cu fondurile mobilizate?!
Fiecare copil și familie care intră în asistența specialiștilor din cadrul Centrului de Resurse pentru Adopție, are un program de management de caz personalizat, în funcție de timpul petrecut de copil în sistemul de protecție specială, de vârsta la care se face transferul spre familia adoptivă și de forma de atașament existentă până în momentul adopției. Cu fondurile strânse dorim să extindem asistența noastră în domeniul adopției interne, prin realizarea evaluării persoanelor ce doresc să adopte de către un psiholog și un asistent social 8 ore/5 zile/program full. Această asistență va fi acordată prin convenție de colaborare cu DGASPC Timiș. 

În prezent, la nivel național, nu funcționează nici un astfel de centru de resurse pentru adopție, astfel că, prin acest proiect familii din toată țara vor putea beneficia de sprijin şi orientare de specialitate pe tot parcursul procesului de adopție.

Tututor celor ce scanează bonurile pentru susținerea proiectului nostru, 
Vă mulțumim!
Echipa Ador Copiii 
Stiri și evenimente

Echipa Călătoriei Inimii a ales să dăruiască și în această perioadă de Sărbători, iar echipa Ador Copiii devine mesagerii darurilor, cărți de dezvoltare personală, către oamenii care pot beneficia de ele,...

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Mă numesc Anca D, am 39 de ani, şi recunosc, cu stângăcie, mi-aş dori să vă pot transmite puţin din iubirea pe care o port copilului meu, născut din INIMĂ!

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
23 Februarie - Timișoara

Educatia intre limite si autonomie

Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver