Nu irosi timpul. Schimbă o viață. Adoptă un copil.

< Înapoi

Această campanie are ca obiectiv creșterea numărului de familii dornice să adopte dar și numărul de copii adoptați !

Anual în medie în România doar 1300 de familii doresc să adopte un copil.

Campania va avea ca principale activități informarea potențialelor familii, organizarea de cursuri pentru obținerea atestatului și activități postadopție.

Răspunsurile la întrebările despre adopție care vă framântă le puteți obține în cadrul sesiunilor de informare pentru începerea procedurii de adopție dar și în cadrul cursului de pregătire pentru asumarea rolului de părinte adoptator, curs care face parte din procedura de obținere a atestatului de părinte adoptator !

Clip Alina                                  Clip Simona                               Clip Diana                                    Clip Mariana

Clipurile de promovare au fost realizate de www.ArtizamFilm.com. Familiile din clipurile de prezentare fac parte din Comunitatea familiilor adoptive - Ador Copiii și sunt numite de organizație ambasadori ai adoptiei.

Asociatia ADOR COPIII este o asociaţie neguvernamentala fondată de părinți adoptivi, care a acumulat o bogată experienţă în domeniul adopției interne şi al promovării drepturilor copiilor, fiind acreditata sa desfasoare servicii in acest domeniu.

Misiunea Asociației Ador Copiii este aceea de a milita pentru ca fiecare copil părăsit să aibă dreptul la o familie indiferent de etnie, religie, vârstă sau stare de sănătate.

Dacă vrei susții proiectele Ador Copii, scrie-ne pe office@adorcopiii.ro sau intră pe pagina Donează și alege o modalitate prin care dorești să ajuți.

Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver