Andrei Roșu aleargă pentru copiii din programul 'Vreau ACASĂ'

< Înapoi

Cel mai mare eveniment de alergare în masă organizat în Timișoara, Timotion, este foarte aproape! 

Adorăm mișcarea, ne adorăm prietenii, adorăm copiii din programul Vreau ACASĂ, care vor beneficia de ajutor în urma acestei minunate campanii organizată de ‪Alergotura! Proiectul asociației Ador Copiii este susținut de oameni minunați, care cred în dorința de a face bine, de a transforma viața a 10 copii din Timișoara care cresc în familii cu situație materială precară, ca să nu treacă prin trauma separării și experiența serviciilor de asistență socială.

Andrei Roșu, primul om din lume care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele 7 continente – toate acestea în 582 de zile, maratonul Polului Nord, al Australiei, la Eurasia Marathon, Antarctica Ice Marathon, Maratonul Sahara, Everest Marathon, dar si în curse din Noua Zeelanda si Brazilia. Este primul român care a reușit performanța traversării înot a Canalul Mânecii în cadrul competiţiei Enduroman Arch to Arch, s-a întors recent de la Ultramaratonul de la Cercul Polar, unde s-a clasat pe locul trei și va alerga pentru Ador Copiii și copiii care au nevoie de o familie!

Andrei Roșu este susținător activ al cauzei Ador Copiii de peste doi ani și a ales să alerge în cadrul cursei Semimaratonul Flex (21km).  Este o onoare pentru noi să îl avem alături și îi MULȚUMIM pentru implicare și sprijin!

De ce aleargă Andrei pentru copii din programul 'Vreau ACASĂ'?

"Ca tată al unui băietel și al unei fetițe, imi este greu să accept faptul că mii de copii din România au neșansa de a ajunge în sistemul de protecție socială, departe de familia lor, doar pentru că situația materială a parinților este una precară. Ajută-ne, prin donația ta, să sprijim financiar 10 copii, astfel încât să rămână alături de cei dragi. Acum 10 copii. Luna viitoare mai mulți. Și, cu sprijinul tău, poate că - într-o zi (nu prea îndepartată) - Centrele de plasament pentru copii vor fi doar o amintire tristă. Multumesc!" 

Donatorii proiectului Vreau ACASĂ vor afla direct de la Andrei Roșu cum a fost experiența Ultramaratonului de la Cercul Polar! Urmăriți pagina de facebook, site-ul Ador Copiii și pagina Timotion, unde vom dezvălui în curând detalii. 

Așadar, vă invităm să-l primim cu căldură, să alergați alături de el sau, dacă nu sunteți "în formă" ori aveți alt program în acea zi, să vă arătați sprijinul cu o donație sau cu un share, pentru că unde-s mulți, puterea crește! 

Împreună cu Andrei Roșu vor alerga și Diana Amza din echipa Supermămici Alergătoare, Marius Badescu - părinte adoptiv și membru Ador Copiii, doamna Dr. Anca Mălai, care are atâta grijă de copii noștri, Simona Elena Romaș - profesor învățământ primar la Școala Gimnazială nr. 25 din Timișoara, părinții și copiii participanți la atelierele Licurici, coordonați de Bianca Potyesz și Simona Czudar, președintele Ador Copiii care coordonează și susține proiectul Vreau ACASĂ. 

Haide să alergăm împreună pentru copii!  

Regulamentul de înscriere este AICI. Sau, dacă nu ești "în formă" sau ai alt program în acea zi, te invităm să ne susții cu o mică donație sau măcar cu un share, pentru că unde-s mulți, puterea crește!  Donații se pot face AICI.

Te așteptăm să ni te alături și să arătăm tuturor că, ceea ce pentru noi înseamnă puțin, pentru copii poate însemna foarte mult!

MUL-ȚU-MIM!

Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver