Copiii spun...emoțiile sunt bune, de Virgil Ianțu

< Înapoi

Virgil Ianțu a lansat la Timișoara, adică Acasă :),  prima sa carte pentru cei mici: Copiii spun...emoțiile sunt bune

Micii cititori au fost vrăjiți și captivați de-a lungul întâlnirii. Cartea este o investiție minunată în restabilirea echilibrului emoțional al copiilor, o lecție despre cum emoțiile pot fi prietenele copiilor și nu piedici în evoluția lor!

Volumul este continuarea firească a proiectului Copiii spun – un curs ca o joacă și a seriei online de pastile de „înțelepciune copilărească", dezvoltate recent, din pasiune pentru psihologia copiilor.

Cum transformăm frica de eșec în emoție pozitivă? Cum facem ca vocea aceea mică și enervantă, care ne spune că n-o să reușim ceva, să fie redusă la tăcere? Cum ne pregătim pentru a dărui celorlalți trăiri autentice, intense, pozitive?

Copiii spun… emoțiile sunt bune este o poveste în care se vor regăsi mici și mari, toți cei care au avut de-a face, la un moment dat, cu teama de a sta în fața unui public mai mare sau mai mic… și l-au cucerit! 

Cartea, recomandată pentru copiii de 6–10 ani, poate fi comandată de la editura Pandora M sau achiziționată direct de la Librăria La Două Bufnițe.

Echipa Ador Copiii recomandă, cu drag, cartea: Copiii spun… emoțiile sunt bune

Content media Patricia Lidia 

Stiri și evenimente

A fi membru înseamnă a fi un prieten al copiilor pe care-i sprijinim să aibă o copilărie cât mai sigură, lângă o familie permanentă. Implicarea ta este apreciată și recunoscută pentru că impactul în...

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Mă numesc Anca D, am 39 de ani, şi recunosc, cu stângăcie, mi-aş dori să vă pot transmite puţin din iubirea pe care o port copilului meu, născut din INIMĂ!

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver