United Nations Women’s Guild la Ador Copiii

< Înapoi

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm comunitatea că în 6 și 7 noiembrie am primit vizita unei delegații de la United Nations Women’s Guild, organizație care sprijină de doi ani proiectele Ador Copiii. În cele două zile, doamna Genoveva F. Wallach, președinte al United Nations Women’s Guild, Ana Soto și Yiling Li au putut vedea o radiografie a muncii pe care o desfășurăm zi de zi, în beneficiul copiilor care își doresc o familie, al celor care riscă să rămână fără cea pe care o au și al celor care, poate, nu vor avea niciodată una.

De asemenea, ne face o deosebită plăcere să anunțăm că doamna Genoveva F. Wallach, președinte al United Nations Women’s Guild, s-a alăturat echipei noastre, devenind membru în board-ul Ador Copiii. Acest lucru arată transparența de care dă mereu dovadă Asociația Ador Copiii în proiectele sale și încrederea de care ne bucurăm în relația cu partenerii noștri. Participarea doamnei Genoveva F. Wallach în board va face ca impactul proiectelor noastre să crească și mai mult în viitor în consistență, claritate și viziune, ceea ce este absolut minunat pentru toți cei aflați în asistența noastră zi de zi.   

                                                        

Programul vizitei a cuprins organizarea unui grup de suport pentru familiile adoptive, vizitarea unor familii beneficiare a programului ‘Vreau ACASĂ’ și organizarea a două ateliere împreună cu copiii din centrul de plasament ’Otniel’.

Faptul că doamna Genoveva F. Wallach este și mamă adoptivă a făcut ca prin experiențele împărtășite în cadrul grupului de suport pentru familiile adoptive, unde au participat 40 de părinți și copii, sesiunea să fie una și mai emoționantă și valoroasă pentru toți participanții.

                                                       

Copiii aflați în programul ‘Vreau ACASĂ’ pe care i-am vizitat împreună sunt de foarte multe ori sub presiunea sistemului de protecție socială, cu riscul de a fi despărțiți de familiile lor. De aceea una dintre prioritățile noastre este aceea de a preveni ca acest lucru să se întâmple și de a-i ajuta să rămână împreună, să aibă o calitate a vieții mult mai ridicată și o minimă perspectivă de viitor.

                                                       

Doamna Ana Soto a organizat un atelier de pictură pentru copiii centrului de plasament ‘Otniel’, cu o temă inspirațională foarte puternică: Regăsirea de sine și potențialul pe care îl are fiecare dintre copii, în timp ce doamna Yiling Li a organizat un atelier de scriere în limba chineză.
Într-o atmosferă deosebit de emoționantă, în încheierea atelierelor, toți copii au fost împuterniciți de United Nations Women’s Guild ca 'Ambasadori ai bunăvoinței, ai păcii și ai iubirii', certificat care a fost înmânat de președinta organizației, doamna Genoveva F. Wallach. Această distincție crește stima de sine a copiilor, dar îi și responsabilizează totodată, ca să transmită mai departe generozitatea și iubirea pe care o primesc de la toți cei care-i înconjoară cu atâta atenție și grijă.

                                  

Cele două zile în care am avut onoarea să le avem ca invitate pe doamnele Genoveva F. Wallach, Ana Soto și Yiling Li au fost încărcate de o emoție autentică, atât de benefică atunci când vrei să ai impact și să transformi viața atâtor copii și părinți, și sunt primele dintr-o serie de întâlniri pe care dorim să le organizăm împreună, în cadrul viitoarelor proiecte Ador Copiii realizate cu sprijinul United Nations Women’s Guild.

United Nations Women’s Guild a fost înființată în 1948 ca o entitate a Organizației Națiunilor Unite, iar misiunea acesteia este de a acorda asistență copiilor aflați în situații vulnerabile și/sau mamelor aflate în situații de risc din lumea întreagă.
Despre UNWG puteți citi și aici : http://www.unwg.org/

Mulțumim tuturor celor aleg să facă diferența și să se alăture proiectelor noastre, tuturor celor care fac în fiecare zi o faptă bună pentru a aduce valoare în viața unui copil!

Echipa Ador Copiii

Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver