Spiridușii lui Moș Crăciun

< Înapoi


În fiecare an de Crăciun încercăm să le oferim copiilor de care ne îngrijim o rază de bucurie, de speranță și de lumină! Astfel, copii centrului de plasament Otniel și cele 10 familii beneficiarele programului ‘Vreau ACASĂ’ vor avea parte de un Crăciun mai cald, mai plin de culoare, de belșug și bucurie.  Mulțumim tuturor donatorilor și sponsorilor care au donat fonduri pentru jucării, alimente, hăinuțe, mobilier, lemne, precum și tuturor voluntarilor care s-au implicat și au adus zâmbetul pe buze acestor copii de Crăciun. 

Ceea ce pentru noi înseamnă puțin, pentru ei poate însemna atât de mult!

Datorită Gradena,  Molly Malone, Palestra Training, Highlights Tech Support, Transfer Multisort Elektronik S.R.L., angajaților unei companii de pe piața de telecomunicații și ai unei companii de pe piața de IT din Timișoara, Comunitatea Bisericii Române greco-catolice Sfânta Maria din New York, Comunitatea Românilor din Finlanda și datorită mai multor donatori care doresc să rămână anonimi, copii s-au convins că Moș Crăciun există, că este generos și că nu i-a uitat!  

Vă mulțumim tuturor și vă urăm să aveți parte de Sărbători minunate!

http://www.agrirom.ro/ro/product/fructe/                                          
                                                   
                                          Echipa Ador Copiii

Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver