Vizita dnei. Lindsay Whitehead, Vice Consul al Ambasadei SUA

< Înapoi

Prima zi de primăvară a adus oaspeți de seamă la sediul Asociației Ador Copiii. Am fost onorați să primim vizita doamnei Lindsay Whitehead, Vice Consul al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, și doamna Ilinca Marcu, Asistent Consular, care au participat la un grup de suport organizat cu o parte din familiile adoptive cu care lucrăm. Cu această ocazie au putut vedea o radiografie a muncii pe care o desfășurăm zi de zi, în beneficiul copiilor care își doresc o familie, al celor care riscă să rămână fără cea pe care o au și al celor care, poate, nu vor avea niciodată una. Doamna vice-consul a stat de vorbă cu fiecare familie adoptivă prezentă la grupul de suport, prezentând interes față de procedura de adopție, problemele întâmpinate și pașii concreți pe care Asociația noastră i-a făcut și îi face pentru a genera schimbarea legislației în această privință, pentru a fi vocea copiilor și a familiilor adoptive.

Proiectele organizației Ador Copiii și impactul acestora au fost apreciate deasemenea și de doamna Ambasador Susan S. Jacobs, consultant special pentru drepturile copiilor în Guvernul Statelor Unite, cu care directorul executiv al asociației Ador Copiii, doamna Simona Czudar, a fost invitată să se întâlnească în luna noiembrie 2015, la Ambasada Statelor Unite la București.

În contextul dezvoltării unor relații bazate pe încredere, transparență, profesionalism și pasiune pentru apararea drepturilor copiilor în scopul modernizării sistemului de adopții, întâlnirea a fost una deosebit de reușită și ne dorim continuarea acestora în viitor. 

          


Echipa Ador Copiii
office@adorcopiii.ro 

Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Asemănarea era izbitoare: aceiaşi ochi albaştri, aceeaşi piele alba şi catifelată – nu-mi venea să cred! Ne-au întrebat după un timp ce părere avem, eu nu puteam vorbi şi nu-mi puteam explica…

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au adoptat şi au dorit să genereze transparență și eficiență în sistemul de adopţii, astfel încât fiecare copil părăsit să aibă parte de copilărie într-o familie, cât mai curând posibil. 


Munca noastră

De la simplificarea legii adopției, la lobby, la consiliere și suport, zi de zi echipa Ador Copiii este vocea copiilor fără o familie și vocea familiilor care doresc să adopte un copil. În acest scop, serviciile Ador Copiii, acreditate, sunt oferite de o echipă inimoasă, specializată în consiliere în adopție. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre, veți găsi empatie, transparență și profesionalism.


Galerie video

Galerie
foto
Vrei să ne ajuți?


Membrii cotizanți, donatori și sponsori pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
AJUTĂ ȘI TU!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver