De ce să devii membru

Pentru că știi că poți avea încredere în noi.
În 14 ani de activitate, am acumulat o experienţă bogată în domeniul adopției, fiind o resursă importantă pentru părinții și copii din România. Alăturându-te nouă, poți fi sigur că vei aduce un zâmbet pe fața copiilor care își așteaptă familia. 

Pentru că împreună putem face lucruri pe care nici unul dintre noi nu le-ar putea face singur.
În spatele fiecăruia dintre copiii fără o familie se ascunde o poveste dramatică. Indiferent cât de mult ne impresionează aceste povești, niciunul dintre noi nu îi poate ajuta pe toţi cei care au nevoie de o familie. Împreună insă îi putem ajuta pe foarte mulţi dintre ei.

Pentru că valorile pe care Asociaţia Ador Copiii le promovează, sunt valori în care crezi: 
familia, empatia, altruismul, respectul, toleranţa, responsabilitatea, solidaritatea, încrederea, perseverența şi acţiunea.  Acum ai posibilitatea de a deveni membru Ador Copiii, cu o cotizație de doar 1 leu/zi. Împreună putem oferi un viitor mai bun copiilor fără o familie. VREAU SĂ FIU MEMBRU

î
Stiri și evenimente

Programul „Cercul Siguranței” pune accent pe accesarea sensibilității înnăscute a părinților de a fi alături copiilor lor și oferă o ‘hartă’ pentru a întelege mai bine nevoile acestora.

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Cum m-am hotărât ?! Hotărârea de a urma acest drum am luat-o repede, fără îndelungi consultări… efectiv, într-o dimineaţă la cafea îi zic soţului că din întâmplare am văzut pe net o informaţie...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au dorit să inspire și alte familii să schimbe viata unui copil. Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt: empatie, sprijin și suport, responsabilitate și corectitudine.  

 


Galerie video

Galerie
foto


Oameni minunaţi, ca tine, se implica în fiecare zi.
SUSTINE!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver