Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit:

Dacă ai o societate, conform legii sponsorizării, 20% din impozitul anual pe profit îl poți direcționa către un ONG, astfel poți sprijini proiectele Asociației Ador Copiii. Descarcă de aici un contract de sponsorizare si contactează-ne telefonic la 0746 281 151. 


Direcționează 2% din impozitul pe salariu:

Descarcă acum formularul 2% dacă ești salariat. Completează formularul cu datele tale și depune-l la Administrația Financiară de domiciliu. Data limită de depunere a formularelor este 25 iulie 2019 iar lista administrațiilor fiscale din România o poți găsi AICI 


Îți mulțumim! Stiri și evenimente

Programul „Cercul Siguranței” pune accent pe accesarea sensibilității înnăscute a părinților de a fi alături copiilor lor și oferă o ‘hartă’ pentru a întelege mai bine nevoile acestora.

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Cum m-am hotărât ?! Hotărârea de a urma acest drum am luat-o repede, fără îndelungi consultări… efectiv, într-o dimineaţă la cafea îi zic soţului că din întâmplare am văzut pe net o informaţie...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au dorit să inspire și alte familii să schimbe viata unui copil. Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt: empatie, sprijin și suport, responsabilitate și corectitudine.  

 


Galerie video

Galerie
foto


Oameni minunaţi, ca tine, se implica în fiecare zi.
SUSTINE!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver