2018: 
Premiul pentru cel mai activ ONG în promovarea adopției și a dreptului copilului la o familie

 
Premiul a fost acordat de Consiliul Național al Copiilor Instituționalizați
 


2014
: Premiul I - Categoria APĂRAREA DREPTURILOR INDIVIDUALE / COLECTIVE, Gala Societă
ții Civile

     
Ador Copiii a fost premiată cu premiul I la secțiunea Apărarea drepturilor individuale/colective, pentru campania Ziua Națională a Adopției, respectiv pentru apărarea dreptului copiilor părăsiți la o familie permanentă. 

Obiectivul principal vizat prin campania de susținere a oficializării acestei zile a fost aducerea subiectului adopţiei în prim-plan la o dată fixă, în agenda publică a oficialităţilor din domeniu în perspectiva dezvoltarii sistemului de adoptie în Romania și salvarea copiilor părăsiți uitați în sistem.

Citiţi mai multe despre acest proiect AICI

2013: Premiul I - Categoria IMPACT, Gala Societății Civile

Proiectul „Resetează Sistemul - O familie pentru fiecare copil abandonat! ” a obţinut cea mai mare distincţie în cadrul categoriei Impact din Gala Societăţii Civile, pentru cea mai bună viziune, strategie și impact pe termen lung asupra beneficiarilor. Scopul proiectului a fost acela de responsabilizare şi conştientizare asupra fenomenului de abandon extrem al copiilor abandonaţi în spitalele din Romania, grav neglijaţi de sistemul sanitar şi de cel de protecţie socială, problemă existentă la nivel national.

Premiul a fost înmânat de Raluca Lăzăruț : “Este onorant pentru mine să ofer acest premiu! Să salvezi niște copii de la abandon și să încerci să îi integrezi în familii mi se pare minunat!”, a spus Raluca Lăzăruț “Ar trebui ca a face bine aproapelui sa devină un exercițiu de rutină pentru fiecare dintre noi, tocmai pentru că binele te face să te simti senzațional!

Citiţi mai multe despre acest proiect AICI.

2013: Premiul II - Categoria APĂRAREA DREPTURILOR INDIVIDUALE / COLECTIVE, Gala Societății Civile

Proiectul „Resetează Sistemul - O familie pentru fiecare copil abandonat!” a obţinut locul al doilea în cadrul categoriei Apărarea drepturilor individuale / colective din Gala Societăţii Civile, pentru apărarea drepturile copiilor neincluși în sistemul de protecție socială. Scopul proiectului a fost acela de responsabilizare şi conştientizare asupra fenomenului de abandon extrem al copiilor abandonaţi în spitalele din Romania, grav neglijaţi de sistemul sanitar şi de cel de protecţie socială, problemă existentă la nivel national.

Citiţi mai multe despre acest proiect AICI.

 


2013:
Premiul „Zece femei excepţionale” – Campania Click pentru Femei, ediţia a III-a


Simona Czudar
, directorul executiv al Asociaţiei noastre, a primit premiul „Zece femei excepţionale” pentru lupta sa necontenită ca tot mai multe familii care doresc să adopte să beneficieze de sprijin psihologic şi juridic, semnalând totodată autorităţilor publice problema micuţilor blocaţi în sistemul de protecţie socială şi oferind soluţii de rezolvare a acesteia.

 2013: Nominalizare - „Infernul copiilor uitaţi”, o anchetă Antena 3 în cadrul proiectului „Resetează Sistemul”, în finala premiilor AIB Londra 2013

Postul de televiziune Antena 3 a fost nominalizat la premiile International Media Excellence Awards, acordate de The Association for International Broadcasting în fiecare an la Londra, pentru două materiale marca „În premieră cu Carmen Avram”, la categoriile Domestic current affairs documentary, respectiv Investigative documentary. Unul dintre acestea, „Infernul copiilor uitaţi”, a fost realizat în colaborare cu asociaţia noastră, în cadrul proiectului „Resetează sistemul - O familie pentru fiecare copil abandonat!”.

„Infernul copiilor uitaţi” vorbeşte despre sute de copii români abandonaţi prin spitale şi ignoraţi de stat. Din lipsa banilor pentru îngrijire şi a personalului, copiii sunt lăsaţi în camerele lor întunecate, obligaţi uneori să se hrănească singuri, chiar dacă au doar câteva luni de viaţă. Iar în tot acest timp, sute de familii luptă cu un sistem plin de defecte, încercând să adopte un copil.

Citiţi mai multe despre această nominalizare AICI.

2013 : Premiul „Personalitatea Alfa”- Conferința anuală a membrilor comunițății Alfa

Simona Czudar, directorul executiv al Asociaţiei noastre, a primit premiul „Personalitatea Alfa” pentru atitudinea sa Alfa, prin puterea exemplului personal influențând pozitiv beneficiarii proiectelor organizației.


 
Citiţi mai multe despre conceptul Personalitate Alfa AICI. 


2013 - Premiul 'Voluntarul Anului În domeniul Social' - Gala Națională a Voluntarilor - Federția Volum
 

 Ionuț Spiridon - a primit premiul 'Voluntarul Anului în domeniul Social'  în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, organizată de Federația Volum.

Gala Națională a Voluntarilor este un eveniment anual care oferă un loc de cinste voluntarilor din România o binemeritată recunoştere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în dificultate.

Competiția a fost susţinută de către cei opt Ambasadori ai Voluntariatului în România: Raed Arafat, Margareta Pâslaru, Damian Drăghici, Marius Manole, Irina Păcurariu, Călin Goia, Valeria Răcilă von Groningen, și Zoli Toth. 

 Citiţi mai multe despre această premii AICI.


 

2013 - Campania Adevărul 'Cei mai frumoși români'  - prezintă poveștile a 55 români frumoși care ne fac mândri prin ceea ce fac din țară sau dincolo de   granițe.

Ziarul „Adevărul“ vă propune să descoperiţi, până pe 24 ianuarie, poveştile a 55 de români frumoşi care ne fac mândri prin ceea ce fac din ţară sau de dincolo de graniţe.

Citeste mai mult: adev.ro/my90mt
Ziarul „Adevărul“ vă propune să descoperiţi, până pe 24 ianuarie, poveştile a 55 de români frumoşi care ne fac mândri prin ceea ce fac din ţară sau de dincolo de graniţe. Astăzi, vă prezentăm o nouă poveste!

Citeste mai mult: adev.ro/my90mt
Ziarul „Adevărul“ vă propune să descoperiţi, până pe 24 ianuarie, poveştile a 55 de români frumoşi care ne fac mândri prin ceea ce fac din ţară sau de dincolo de graniţe.

Citeste mai mult: adev.ro/my90mt
Simona Czudar, directorul executiv al Asociaţiei noastre, a fost inclusă în campania Adevărul „Cei mai frumoși români” pentru atitudinea sa și pentru munca sa cadrul organizației ADOR Copiii.

 
Citiţi mai multe despre campanie AICI.
 Stiri și evenimente

Programul „Cercul Siguranței” pune accent pe accesarea sensibilității înnăscute a părinților de a fi alături copiilor lor și oferă o ‘hartă’ pentru a întelege mai bine nevoile acestora.

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Cum m-am hotărât ?! Hotărârea de a urma acest drum am luat-o repede, fără îndelungi consultări… efectiv, într-o dimineaţă la cafea îi zic soţului că din întâmplare am văzut pe net o informaţie...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au dorit să inspire și alte familii să schimbe viata unui copil. Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt: empatie, sprijin și suport, responsabilitate și corectitudine.  

 


Galerie video

Galerie
foto


Oameni minunaţi, ca tine, se implica în fiecare zi.
SUSTINE!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver