Raport anual

Asociația Ador Copiii este o asociație neguvernamentală, înființată în anul 2004, care a acumulat o bogată experiență în domeniul adopției interne și al promovării drepturilor copiilor, fiind acreditată de un an de zile să desfășoare servicii în acest domeniu. Asociația mai derulează proiecte în domeniul protecției sociale a copilului și în cel al prevenirii abandonului familial.

Misiunea Asociației Ador Copiii este aceea de a milita pentru ca fiecare copil părăsit să aibă dreptul la o familie, indiferent de etnie, religie, vârstă sau stare de sănătate.

RAPORTUL 2015
RAPORTUL 2016

Stiri și evenimente

Orice cuvinte am încerca să asternem pe hartie, cu greu ar putea egala testimonialele de mai jos, testimoniale ce apartin familiilor participante, care doresc să își împlinească familia prin adopție

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Cum m-am hotărât ?! Hotărârea de a urma acest drum am luat-o repede, fără îndelungi consultări… efectiv, într-o dimineaţă la cafea îi zic soţului că din întâmplare am văzut pe net o informaţie...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
24 Mai - Timișoara

Grup de suport adoptatori

26 Mai - Arad, Baia Mare, București, Cluj-Napoca, Constanţa, Iași, Timișoara

Terapie ThetaHealing

31 Mai - Timișoara

Atelier de mentoring

Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au dorit să inspire și alte familii să schimbe viata unui copil. Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt: empatie, sprijin și suport, responsabilitate și corectitudine.  

 


Galerie video

Galerie
foto


Oameni minunaţi, ca tine, pun mână de la mână și ajută în fiecare zi. Fiecare ajutor este binevenit. 
DONEAZĂ!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver