Raport anual

Asociația Ador Copiii este o asociație neguvernamentală, înființată în anul 2004, care a acumulat o bogată experiență în domeniul adopției interne și al promovării drepturilor copiilor, fiind acreditată de un an de zile să desfășoare servicii în acest domeniu. Asociația mai derulează proiecte în domeniul protecției sociale a copilului și în cel al prevenirii abandonului familial.

Misiunea Asociației Ador Copiii este aceea de a milita pentru ca fiecare copil părăsit să aibă dreptul la o familie, indiferent de etnie, religie, vârstă sau stare de sănătate.

RAPORTUL 2015
RAPORTUL 2016

Stiri și evenimente

Programul „Cercul Siguranței” pune accent pe accesarea sensibilității înnăscute a părinților de a fi alături copiilor lor și oferă o ‘hartă’ pentru a întelege mai bine nevoile acestora.

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Cum m-am hotărât ?! Hotărârea de a urma acest drum am luat-o repede, fără îndelungi consultări… efectiv, într-o dimineaţă la cafea îi zic soţului că din întâmplare am văzut pe net o informaţie...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
27 Septembrie - Timișoara

Workshop despre adoptie

Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au dorit să inspire și alte familii să schimbe viata unui copil. Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt: empatie, sprijin și suport, responsabilitate și corectitudine.  

 


Galerie video

Galerie
foto


Oameni minunaţi, ca tine, se implica în fiecare zi.
SUSTINE!

 

 
Parteneri
Parteneri Gold
Parteneri Silver