Victoria și minunea de a-i fi mamă

< Înapoi
Întâlnirea.
Mă numesc Corina şi sunt o “jună” de 46 ani. :) 
Cred că dintotdeauna sufletul meu ştia că voi “naşte” altfel un copil. “Sarcina” mea a durat 7 luni. În iunie 2005 am început procedurile, iar în decembrie 2005 copilul meu se afla la noi.. Un ghemotoc cu un năsuc cârn şi cu ochii mari şi negri. Din acel moment am ştiut că ea este copilul meu. 

“De ce să te legi la cap dacă nu te doare?” 
În familia mea, ideea de adopţie nu prea era bine văzută, însă dorinţa mea de a deveni MAMĂ era aşa de mare încât eram în stare să mut munţii din loc. Victoria Maya a venit în casa noastră pe data de 22 decembrie 2005 când, împreună cu soţul şi mama mea am plecat la asistenta maternală să luăm ”bibeloul”, după care speram să avem cel mai frumos Crăciun din viaţa noastră. De câte ori o vizitam însă, fetiţa era tot timpul bolnavă. Am venit cu ea acasă, iar a două zi am chemat pediatrul să o consulte… Era foarte bolnavă. Ce pot să spun? Sărbătorile le-am petrecut în spital rugându-mă la Doamne-Doamne şi la Sfânta Fecioara să o facă bine. A fost diagnosticată cu hidrocefalie. 

Am stat în spital până pe 7 ianuarie 2006 când am făcut ecografia transfontanelară. Diagnosticul a fost unul crud: lichid transfontanelar. Urma să facem RMN şi am hotărât să nu mai spunem nimănui despre acest diagnostic. Să luptăm ca ea să primească cât mai mult ajutor specializat şi să-mi duc crucea, dacă aşa a vrut Dumnezeu. Nimeni nu a avut curajul să-mi spună să renunţ. Am luptat împreună. 

Ea, eu şi soţul meu. 

Iubirea învinge.
Nu a fost uşor pentru că lumea ne privea că pe nişte ciudaţi. Ea avea bosele craniene proeminente şi ochii foarte mari, însă nu ne-a păsat.Cu multă dragoste şi tratament, fetiţă noastră a ajuns astăzi în clasa I şi, culmea, nu are hidrocefalie! 

Este un copil minunat, cu o personalitate puternică. Este inteligentă. Este specială pentru mine şi este copilul perfect! 

Acum cred că toate câte s-au întâmplat au fost doar încercări… dacă meritam să fiu MAMĂ, probabil că acesta era ”travaliul” meu.
Stiri și evenimente

Programul „Cercul Siguranței” pune accent pe accesarea sensibilității înnăscute a părinților de a fi alături copiilor lor și oferă o ‘hartă’ pentru a întelege mai bine nevoile acestora.

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Cum m-am hotărât ?! Hotărârea de a urma acest drum am luat-o repede, fără îndelungi consultări… efectiv, într-o dimineaţă la cafea îi zic soţului că din întâmplare am văzut pe net o informaţie...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au dorit să inspire și alte familii să schimbe viata unui copil. Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt: empatie, sprijin și suport, responsabilitate și corectitudine.  

 


Galerie video

Galerie
foto


Oameni minunaţi, ca tine, se implica în fiecare zi.
SUSTINE!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver