Decizia de a adopta

Cand iei decizia de a adopta trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte si e bine ca aceasta decizie sa nu fie una pripita, ci una luata in timp, bine cantarita, discutata si acceptata de familie.
Daca pentru a adopta nu este absolut necesar sa fii casatorit sau sa ai o proprietate, este necesar in schimb sa fii stabil emotional, matur, independent dar si flexibil.

Trebuie sa dai dovada de responsabilitate fata de un copil si sa comunici bine cu familia ta dar si cu managerul de caz al copilului. Daca doresti sa citesti povestile altor parinti care au adoptat, click aici
Stiri și evenimente

Programul „Cercul Siguranței” pune accent pe accesarea sensibilității înnăscute a părinților de a fi alături copiilor lor și oferă o ‘hartă’ pentru a întelege mai bine nevoile acestora.

CITESTE MAI DEPARTE
Povestea mea

Cum m-am hotărât ?! Hotărârea de a urma acest drum am luat-o repede, fără îndelungi consultări… efectiv, într-o dimineaţă la cafea îi zic soţului că din întâmplare am văzut pe net o informaţie...

CITESTE MAI DEPARTE
Program evenimente
Alegeți din timp proiectele și evenimentele în care vă puteți implica sau pe care le puteți susține cu o donație
Despre noi

Inima organizaţiei a început să bată odată cu povestea personală a fondatorilor organizaţiei, care au dorit să inspire și alte familii să schimbe viata unui copil. Valorile pe care ne bazăm în tot ceea ce facem sunt: empatie, sprijin și suport, responsabilitate și corectitudine.  

 


Galerie video

Galerie
foto


Oameni minunaţi, ca tine, se implica în fiecare zi.
SUSTINE!

 

 
Parteneri Platinum
Parteneri Gold
Parteneri Silver